Grafická verze
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 0,5 l

  • Naše cena bez DPH : 580 Kč
  • Naše cena s DPH : 702 Kč
  • Dostupnost: Na dotaz
Cleaner 0,5 l - Chemie na čištění výrobníku ledu
Sdílejte tento produkt s ostatními

objem 0,5 l

Na jeden čistící cyklus spotřebujete 200 ml přípravku, proto doporučujeme pořídit litrové balení za 830 Kč bez DPH.

Použití pouze pro profesionální výrobníky ledu!

Návod k použití dezinfekčního a čistícího prostředku výrobníků ledu

  • Pro jeden čistící cyklus použijte cca 200 ml přípravku na dezinfekci a čištění výrobníku ledu. 
  • Otevřete kryt zásobníku ledu a zvedněte bílou plastovou „záclonku“, přípravek nalijte pod trysky.
  • Nechte proběhnout 2 – 3 cykly výroby ledu – vyrobený led nepoužívejte a vyhoďte do odpadu!
  • Po dokončení 3. cyklu výroby ledu, odstraňte přední nerezový kryt výrobníku a na ovládacím panelu (vpravo) přepněte tlačítko CLEAN do polohy II. Výrobník přestane vyrábět led a začne proplachovací cyklus výrobníku.
  • Po cca 30 – 40 min. tlačítko CLEAN přepněte zpět do polohy I. Výrobník se přepne do režimu výroby ledu a cca po 15–20 min. začnou vypadávat první kostky ledu.
  • V případě, že jste nalili do výrobníku příliš velkou dávku dezinfekčního prostředku a led je cítit po dezinfekci nebo led není čirý, opakujte propláchnutí výrobníku ledu dle bodu 4 – 5.
  • Po ukončení čištění a propláchnutí výrobníku, důkladně vypláchněte zásobník ledu, prostor výroby ledu a otřete mokrým hadrem.

Poznámka: U některých výrobníků ledu je třeba pootočit programátor (ve směru hodinových ručiček) do polohy „rozmrazováná a napouštění“ a tento cyklus několikrát opakovat, aby došlo k řádnému propláchnutí výrobníku.

  • Při manipulaci dbejte zvýšené pozornosti – použijte gumové rukavice.
Zboží Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 0,5 l je zařazeno v kategorii Chemie na čištění výrobníků ledu.
Hledáte vybavení do kuchyně? ... zařídíme ve vteřině.
  • Vinotéky - chladničky na víno, profesionální vinotéky
  • Vakuové sáčky - Široká nabídka hladkých i vroubkovaných vakuových sáčků pro vakuové baličky. Hladké vakuové sáčky rpo komorové vakuové baličky dodáváme ve více jak 260 rozměrech na přání zákazníka