Grafická verze

Proč nakupovat u nás

Kompletní servis

Naše firma provádí jak dodávky jednotlivých zařízení do kuchyní, tak i kompletní realizace velkokuchyní. Počínaje projektovým návrhem, přes dodávku a instalaci zařízení až po záruční a pozáruční servis dodaného gastronomického vybavení.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 0,5 l

  • Naše cena bez DPH : 700 Kč
  • Naše cena s DPH : 847 Kč
  • Dostupnost: Skladem v Brně
Cleaner 0,5 l - Chemie na čištění výrobníku ledu
Sdílejte tento produkt s ostatními
Skladem v Brně

Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

objem 0,5 l

Na jeden čistící cyklus spotřebujete 200 ml přípravku, proto doporučujeme zvážit zda neobjednat litrové balení.

Použití: pouze pro profesionální výrobníky ledu.

Návod k použití dezinfekčního a čistícího prostředku výrobníků ledu

  • Pro jeden čistící cyklus použijte cca 200 ml přípravku na dezinfekci a čištění výrobníku ledu. 
  • Otevřete kryt zásobníku ledu a zvedněte bílou plastovou „záclonku“, přípravek nalijte pod trysky.
  • Nechte proběhnout 2 – 3 cykly výroby ledu – vyrobený led nepoužívejte a vyhoďte do odpadu!
  • Po dokončení 3. cyklu výroby ledu, odstraňte přední nerezový kryt výrobníku a na ovládacím panelu (vpravo) přepněte tlačítko CLEAN do polohy II. Výrobník přestane vyrábět led a začne proplachovací cyklus výrobníku.
  • Po cca 30 – 40 min. tlačítko CLEAN přepněte zpět do polohy I. Výrobník se přepne do režimu výroby ledu a cca po 15–20 min. začnou vypadávat první kostky ledu.
  • V případě, že jste nalili do výrobníku příliš velkou dávku dezinfekčního prostředku a led je cítit po dezinfekci nebo led není čirý, opakujte propláchnutí výrobníku ledu dle bodu 4 – 5.
  • Po ukončení čištění a propláchnutí výrobníku, důkladně vypláchněte zásobník ledu, prostor výroby ledu a otřete mokrým hadrem.

Poznámka: U některých výrobníků ledu je třeba pootočit programátor (ve směru hodinových ručiček) do polohy „rozmrazováná a napouštění“ a tento cyklus několikrát opakovat, aby došlo k řádnému propláchnutí výrobníku.

  • Při manipulaci dbejte zvýšené pozornosti – použijte gumové rukavice.
Zboží Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 0,5 l je zařazeno v kategorii Chemie na čištění výrobníků ledu.
Gastro technika, projekce gastro provozů, nerezový nábytek
  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách
  • Šokový zchlazovač - Šokový zchlazovač, zmrazovač. 7 zásuvů gastronomické normy GN 1/1 - šokový zchlazovač vhodný pro restaurace, lahůdky, zdravou výživu