Grafická verze
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Projekce

Provádíme kompletní odborné návrhy kuchyní, barů, kaváren či jiných provozů včetně projektování. Projekty navrhujeme na míru danému provozu s důrazem na precizní zpracování.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 1 l

  • Naše cena bez DPH : 830 Kč
  • Naše cena s DPH : 1.005 Kč
  • Dostupnost: Skladem v Brně
Cleaner 1 l - Chemie na čištění výrobníku ledu
Sdílejte tento produkt s ostatními
Skladem v Brně

Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

objem 1 l

Použití pouze pro profesionální výrobníky ledu!

Návod k použití dezinfekčního a čistícího prostředku výrobníků ledu

  • Pro jeden čistící cyklus použijte cca 200 ml přípravku na dezinfekci a čištění výrobníku ledu. 
  • Otevřete kryt zásobníku ledu a zvedněte bílou plastovou „záclonku“, přípravek nalijte pod trysky.
  • Nechte proběhnout 2 – 3 cykly výroby ledu – vyrobený led nepoužívejte a vyhoďte do odpadu!
  • Po dokončení 3 cyklu výroby ledu, odstraňte přední nerezový kryt výrobníku a na ovládacím panelu (v pravo) přepněte tlačítko CLEAN do polohy II. Výrobník přestane vyrábět led a začne proplachovací cyklus výrobníku.
  • Po cca 30 – 40 min. tlačítko CLEAN přepněte zpět do polohy I. výrobník se přepne do režimu výroby ledu a cca po 15–20 min. začnou vypadávat první kostky ledu.
  • V případě, že jste nalili do výrobníku příliš velkou dávku dezinfekčního prostředku a led je cítit po dezinfekci nebo led není čirý, opakujte propláchnutí výrobníku ledu dle bodu 4 – 5.
  • Po ukončení čištění a propláchnutí výrobníku, důkladně vypláchněte zásobník ledu, prostor výroby ledu a otřete mokrým hadrem.

Poznámka: U některých výrobníků ledu je třeba pootočit programátor (ve směru hodinových ručiček) do polohy „rozmrazováná a napouštění“ a tento cyklus několikrát opakovat, aby došlo k řádnému propláchnutí výrobníku.

  • Při manipulaci dbejte zvýšené pozornosti – použijte gumové rukavice.
Zboží Chemie na čištění výrobníku ledu - Cleaner 1 l je zařazeno v kategorii Chemie na čištění výrobníků ledu.
Hledáte vybavení do kuchyně? ... zařídíme ve vteřině.
  • Nářezové stroje - Dodáváme profesionální nářezové stroje. Nejprodávanější nářezové stroje s průměrem řezného kotouče 220, 250, 275 a 300 mm skladem.
  • Výrobníky ledu - profesionální výrobníky ledu pro tvorbu šupinkového ledu, kloboučkového ledu a kostkového ledu. Výrobníky ledu ve všech kapacitách