Váš nákupní košík je prázdný

Hydraulická plnička klobás Mainca - FC 20 - napětí 230 V

  • Naše cena bez DPH : 121.000 Kč
  • Naše cena s DPH : 146.410 Kč
  • Dostupnost: 3 týdny
  • Katalogové číslo: 1FC20A
  • Napětí: 230 V
FC 20 - Hydraulická plnička
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Napětí 230 V Zobrazit detail varianty 121.000 Kč 3 týdny
Napětí 400 V Zobrazit detail varianty 112.700 Kč 3 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceMAINCA
Kapacita20 l / 18 kg
Rozměry vnější470x410x1110 mm
Připojení230V nebo 400V
VyrobenoŠpanělsko
Výrobce

Štítky

Robustní a výkonná hydraulická plnička na klobásy, vhodná pro větší řeznictví a maso zpracovatelské závody na výrobu klobás. Standardně dodáváno s tryskami 15, 20 a 30 mm; za příplatek lze dokoupit další trysky. Kromě víka a pístu (anodizovaný hliník) kompletně vyrobeno z nerezové oceli.

Technické parametry plničky klobás FC 20:

  • Kapacita: 20 litrů / 18 kg
  • Napětí:
    • 230 V / 50 Hz
    • 400 V / 50 Hz
  • Příkon:
    • 1,1 kW (230 V)
    • 0,9 kW (400 V)
  • Rozměry: 470 x 410 x 1110 mm
  • Hmotnost: 90 kg

Konstrukční vlastnosti plniček klobás MAINCA:

  • Konstrukce z nerezové oceli
  • Víko a píst z anodizovaného Al
  • Standardně dodáváno s tryskami 15, 20 a 30 mm
  • Nezávislá olejová nádrž
  • Nastavitelná rychlost i tlak
  • Píst ve válci s minimální mezerou
  • Hladký výstup pro zabránění zanášení
  • Snadno vyjímatelný píst pro pohodlné čištění
  • Snadná obsluha
  • Spolehlivý a bezpečný provoz
  • Úspora času
Rozměry hydraulických plniček Mainca

Další fotografie:

Rozměry hydraulických plniček Mainca
Zboží Hydraulická plnička klobás Mainca - FC 20 je zařazeno v kategorii Hydraulické plničky.
  • Bravilor Bonamat - Dodáváme nápojovou techniku a příslušenství holandského výrobce Bravilor Bonamat. Prohlédněte si naši nabídku překapávačů a výrobníků teplých nápojů Bravilor Bonamat
  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách