Váš nákupní košík je prázdný

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Gastronádoby a víka, plechy na pečení BLANCO

Kompletní sortiment vysoce kvalitních gastronádob, roštů a plechů na pečení německého výrobce BLANCO. Připravili jsme pro Vás maximálně přehledný katalog, kde si jednoduše a během několika kliknutí vyberete přesně tu gastronádobu, kterou hledáte.

GASTRONÁDOBY BLANCO

Gastronádoby a varné vložky pro gastronádoby BLANCO z ušlechtilé oceli

Gastronádoby a varné vložky BLANCO

  • Dlouhá životnost, výborná manipulace
  • Mimořádně stabilní díky celoobvodovému prolisu okraje
  • Prvotřídní zpracování bez ostrých hran
  • Rozsah teplot od –40 °C do +280 °C
  • Chromniklová ocel, materiál č. 1.4301

Plechy podle gastronormy, emailované, dezén černá žula

Blanco plechy na pečení

  • Velmi dobrý přenos tepla
  • Speciální povrch pro docílení optimálního zlatohnědého vzhledu shora i zdola
  • Extrémně hladký povrch pro snadné čištění

Rošty podle gastronormy BLANCO z ušlechtilé oceli

Rošty BLANCO

  • Odolné do teploty +280 °C
  • Chromniklová ocel


Rošty podle gastronormy mají mnohostranné použití a patří do každého standardního vybavení. Výtečné pro pečení nebo pro regeneraci přímo na talířích. 

Gastronádoby různých hloubek pro široké spektrum použití:

Hloubka gastronádoby 20 mm: například pro dušení ryb, k udržování teploty masa nebo pro dojití narychlo opečených mas.
Hloubka gastronádoby 40 mm: stejné použití jako u hloubky 20 mm. Ideální pro přípravu dvou složek (vyžadují více místa). Například pro rybu na zelenině.
Hloubka 65 mm: Pro gratinování a regeneraci. Například pro nákypy a zapékané pokrmy nebo k regeneraci těstovin.
Hloubka 100 mm: Výtečné pro přípravu rýže a těstovin.
Děrované gastronádoby nebo varné vložky pro gastronádoby se používají především pro dušení zeleniny. 
Emailované plechy podle gastronormy (dezén žula) jsou vynikající pro veškeré pečení a docílení optimálního zlatohnědého vzhledu. Pokrmy z nich jsou krásně křupavé. Opravdová pochoutka!

Rozměry gastronádob BLANCO:

GASTRONÁDOBY BLANCO - ROZMĚRY DLE NORMY GN

  • Výrobníky ledu - profesionální výrobníky ledu pro tvorbu šupinkového ledu, kloboučkového ledu a kostkového ledu. Výrobníky ledu ve všech kapacitách
  • Vakuové sáčky - Široká nabídka hladkých i vroubkovaných vakuových sáčků pro vakuové baličky. Hladké vakuové sáčky rpo komorové vakuové baličky dodáváme ve více jak 260 rozměrech na přání zákazníka