Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Retigo Holdomat - holdomat 2/3

  • Naše cena bez DPH : 68.100 Kč
  • Naše cena s DPH : 82.401 Kč
  • Dostupnost: Do týdne
  • Katalogové číslo: 0805-0001
  • Holdomat: 2/3
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Holdomat 2/3 Zobrazit detail varianty 68.100 Kč Do týdne
Holdomat Standard Zobrazit detail varianty 75.000 Kč Do týdne
Holdomat Standard s teplotní sondou Zobrazit detail varianty 88.900 Kč Do týdne
Holdomat "Big" Zobrazit detail varianty 114.800 Kč Do týdne
Holdomat 411 Zobrazit detail varianty 88.000 Kč Do týdne
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceRetigo
Rozměry vnější415 x 343 x 675 mm
Připojení230V
VyrobenoŠvýcarsko
Výrobce

Štítky

5 variant holdomatu

Hold-o-mat slouží pro udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě

V naší nabídce najdete celkem pět typů holdomatů:

Holdomat 411 (NOVINKA)

  • Kapacita: 4xGN1/1-65mm nebo 2xGN1/1-100mm
  • Rozměry (Š x V x H): 415 x 675 x 423 mm
  • Hmotnost: 28 kg
  • Celkový příkon: 1,5 kW - zvýšený výkon při zachování nízké spotřeby energie
  • Napájení: 230 V / 50-60 Hz
  • Teplota: 20 - 120 °C

Hlavní přednosti Holdomatu 411:

  • Více prostoru - zvýšená kapacita 4x GN1/1
  • Odnímatelná magnetická teplotní sonda - volitelné příslušenství
  • Perfektní přehled - nový OLED displej poskytuje přehled o nastavených hodnotách a umožňuje snadné programování
  • Program Delta T vaření

Holdomat 2/3

  • Kapacita: 3xGN2/3-65mm nebo 2xGN2/3-100mm
  • Rozměry (Š x V x H): 415 x 343 x 515 mm
  • Hmotnost: 21 kg
  • Celkový příkon: 1 kW
  • Napájení: 230 V / 50-60 Hz
  • Teplota: 20 - 120 °C

Holdomat Standard (bez teplotní sondy)

  • Kapacita: 3xGN1/1-65mm nebo 2xGN1/1-100mm
  • Rozměry (Š x V x H): 415 x 343 x 675 mm
  • Hmotnost: 24 kg
  • Celkový příkon: 1 kW
  • Napájení: 230 V / 50-60 Hz
  • Teplota: 20 - 120 °C

Holdomat Standard (s teplotní sondou)

  • Kapacita 3xGN1/1-65mm nebo 2xGN1/1-100mm
  • Rozměry (Š x V x H): 415 x 343 x 675 mm
  • Hmotnost: 24 kg
  • Celkový příkon: 1 kW
  • Napájení: 230 V / 50-60 Hz
  • Teplota: 20 - 120 °C

Holdomat Big

  • Kapacita 7xGN1/1-65mm nebo 4xGN1/1-100mm
  • Rozměry (Š x V x H): 415 x 638 x 675 mm
  • Hmotnost: 35 kg
  • Celkový příkon: 1 kW
  • Napájení: 230 V / 50-60 Hz
  • Teplota: 20 - 120 °C

Vlastnosti holdomatu

Pro udržování pokrmů byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C-75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl: "A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu. V mase se totiž stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.Tuto technologii můžete využít například pro servis "á la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů. Jakmile dosáhnete požadovaného stupně propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.

 

Hold-o-mat pro přípravu pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase - pečení přes noc

Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získává na oblibě mezi kuchaři a samozřejmě i provozovateli stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné.

Retigo Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě.

Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože ho lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

 

Hlavní výhody RETIGO Hold-o-matu

  • Udržuje maso a ryby po mnoho hodin s dokonalou přesností teplot
  • Spotřeba pouze 1 kW (Holdomat 411 - 1,5 kW)
  • Skvostná konečná kvalita produktu
  • Méně plýtvání díky pomalému vaření
  • 100 % švýcarská kvalita
  • Snadný servis
  • Jednoduchá údržba
  • Možnost dosažení teploty až 120 °C
  • Vysoká přesnost teplotní sondy na +/– 2 °C
  • Lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení 1N~/220 V/50–60 Hz/10 A
  • Minimální spotřeba energie 300– 400 W (ustálený příkon)
  • Holdomat je další cesta k úsporám a k vysoké kvalitě pokrmů

Technická data:

  • Přesné měření teploty díky systému PT500
  • Inteligentní odvlhčení varného prostoru zajistí optimlní teplotní podmínky
  • Možnost vestavby do kuchyňské linky nebo zasunutí do stojanu konvektomatu
  • Možnost výběru levých či pravých dveří
  • Připojení pouze na 1N~/230 V/50-60 Hz/10 A
  • Spotřeba elektřiny 1-1.8 kW

Praktické rady využití RETIGO Hold-o-matu

Zjednodušte si práci

  • Skladujte smažené či pečené pokrmy. Díky speciálnímu odvlhčení komory budou vždy křupavé
  • Maso pouze rychle osmahněte a pak vložte do RETIGO Hold-o-matu. Ten se postará o zbytek a Váš gril tak zůstane volný pro další přípravy

Zvýšení efektivity Vašeho konvektomatu

  • RETIGO Hold-o-mat Vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold" a uvolní tak kapacitu konvektomatu
  • Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou

Vhodné zařízení i pro párty a venkovní catering

  • Pokrmy připravené v kuchyni mohou být transportovány v RETIGO Hold-o-matu a podávány teplé
  • Praktické rukojeti umožní přístroj bezpečně přenášet

 

Další fotografie:

Holdomat 411 s teplotní sondou
Holdomaty Retigo
Zboží Retigo Holdomat je zařazeno v kategorii Hold-o-mat.
  • Pece na pizzu - Pizza pece, profesionální pece na pizzu
  • Nářezové stroje - Dodáváme profesionální nářezové stroje. Nejprodávanější nářezové stroje s průměrem řezného kotouče 220, 250, 275 a 300 mm skladem.