Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Sous-vide vakuová lázeň CSC-20

  • Naše cena bez DPH : 25.500 Kč
  • Naše cena s DPH : 30.855 Kč
  • Dostupnost: Skladem v Brně
  • Katalogové číslo: CSC-20
Sous-vide vakuová lázeň CSC-20
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
Připojení230V
Skladem v Brně

Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

Obsah 20 l

Sous-Vide vodní lázně od Vac-Star se vyznačují velmi přesnou konstantní teplotou, bezúdržbovým provedením a jednoduchou obsluhou.

Vedle klasického použití k vaření s nízkými teplotami je přístroj mnohostranně použitelný: k ohřívání polev, jako strojek na jogurty, Flan vařič nebo Bain-Marie. Napařovací vložkou se CSC-09 změní na praktický vařič párou. Tento produkt je vhodný kromě profesionálních gastro zařízení i do domácností.

Revoluční Sous-Vide technologie vaření spočívá v tom, že potraviny jako maso, zelenina, ovoce jsou v syrovém stavu vakuově zabalené do speciálních sáčků značky Vac-Star a následná úprava probíhá při nízké teplotě (od 25,0°C do 99,9°C) s minimální nutností potraviny před úpravou dochucovat. Teplota je udržována s přesností 0,1°C.

Pokrmy si zachovávají téměř celou svou hmotnost a především, veškeré živiny a získávají neopakovatelnou chuť. Díky tomu můžete ve Vaší kuchyni připravovat pokrmy pro opravdové labužníky.

Sous-vide vakuová lázeň CSC-20

Hlavní přednosti:

  • Potraviny zůstanou šťavnaté, jejich barva a aroma se přípravou ještě zintenzívní (nedochází k vysoušení, k oxidaci ani k vyluhování potravin).
  • Díky šetrné tepelné úpravě zůstanou zachovány důležité živiny.
  • Potraviny je možno zpravidla připravovat bez přidání tuku a soli.
  • Váhový úbytek v důsledku vaření se sníží o více než 50 %.
  • Časová úspora díky novému uspořádání výroby.
  • Výrazné snížení nákladů na energii.
  • Minimální nároky na údržbu.

Technické parametry:

  • Obsah: 20 l
  • Vnitřní rozměry (dxšxh): 503 x 300 x 150 mm
  • Vnější rozměry (dxšxv): 535 x 335 x 291 mm
  • Displej: Digitální LED
  • Teplotní rozsah: 25,0°C - 99,9°C
  • Přesnost teploty: ±0,1°C
  • Výkon: 1200 W
  • Napětí: 230 V

Další fotografie:

Sous-vide vakuová lázeň CSC-20
Sous-vide vakuová lázeň CSC-20 - vakuovací vana
Sous-vide vakuová lázeň CSC-20 - ovládací displej
Sous-vide vakuová lázeň CSC-20 - odtok vody
Příprava jídla pomocí Sous-Vide technologie
Sous-vide vakuové lázně Vac-Star
Zboží Sous-vide vakuová lázeň CSC-20 je zařazeno v kategorii Sous Vide vakuové lázně.
  • Bravilor Bonamat - Dodáváme nápojovou techniku a příslušenství holandského výrobce Bravilor Bonamat. Prohlédněte si naši nabídku překapávačů a výrobníků teplých nápojů Bravilor Bonamat
  • Chladicí vitriny - Nerezové chladicí vitríny