Grafická verze

Výhody konvektomatů

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Kompletní servis

Naše firma provádí jak dodávky jednotlivých zařízení do kuchyní, tak i kompletní realizace velkokuchyní. Počínaje projektovým návrhem, přes dodávku a instalaci zařízení až po záruční a pozáruční servis dodaného gastronomického vybavení.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Výhody konvektomatů, proč si koupit konvektomat

Několik výhod konvektomatů, proč si pořídit konvektomat do kuchyně

Úspora masa

V porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší.

Úspora vařením v páře

Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživné hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Úspora energie

Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, regulace proudění vzduchu ve varné komoře a tím větší výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují uspořit až 50 % nákladů na energii.

Úspora vody

Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.

Úspora prostoru

Parní konvektomat zabírá v kuchyni cca 1 m² a nahrazuje hned několik technologických zařízení.

Úspora práce a času

Se změnou organizace práce s parními konvektomaty šetříte svůj drahocený čas.

Moderní způsob vaření

Ve spojení s vakuovou baličkou a šokovým zchlazovačem získáváte nástroj pro zcela revoluční typ přípravy a uchovávání potravin. Díky tomuto spojení budete schopni připravovat ještě kvalitnější pokrmy s úsporou ještě většího množství času a peněz.

Chytrý software

Sofistikovaný software zabudovaný v konvektomatu usnadňuje práci s konvektomatem a zaručuje stejné postupy přípravy při změně personálu.

Konvektomat je moderní

Konvektomaty jsou přístroje plné skvělých funkcí, které Vás jednoduše ohromí. Automatické mytí, ACM, programování, nízkoteplotní pečení, databáze receptů, grafický displej, pečení s teplotní sondou, propojení s počítačem, ...

Gastro technika, projekce gastro provozů, nerezový nábytek