Váš nákupní košík je prázdný

de Buyer pánev ocelová - Carbone plus - průměr 20 cm

  • Naše cena bez DPH : 776 Kč
  • Naše cena s DPH : 939 Kč
  • Dostupnost: 1-2 týdny
  • Katalogové číslo: D-5130-20
  • Průměr: 20 cm
de Buyer pánev ocelová - Carbone plus
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Průměr 20 cm Zobrazit detail varianty 776 Kč 1-2 týdny
Průměr 24 cm Zobrazit detail varianty 907 Kč 1-2 týdny
Průměr 28 cm Zobrazit detail varianty 1.159 Kč 1-2 týdny
Průměr 32 cm Zobrazit detail varianty 1.472 Kč 1-2 týdny
Průměr 36 cm Zobrazit detail varianty 1.645 Kč 1-2 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
Výrobcede BUYER
VyrobenoFrancie
Výrobce

Štítky

Průměry 20-40 cm

Pánev de BUYER - CARBONE PLUS

Ocelová kulatá pánev od francouzského tradičního výrobce de Buyer s masivní nerezovou nýtovanou rukojetí, která se nenahřívá.

Pánev je  ideální pro smažení masa, steaků či pro přípravu palačinek díky zaručenému rychlému přenosu tepla a dlouhému udržení vysoké teploty. Zaoblené hrany pánve umožňují snadnější čištění.

K dosažení těch nejlepších vlastností ocelové pánve dojde až po několika použití, kde se pánev tzv. 'zapeče', získá černou barvu a lze ji pak použít s menším množstvím tuku. Tedy čím více pánev užíváním “ztmavne”, tím dostává lepší vlastnosti nepřilnavosti. 

 

Zde si můžete prohlédnout video výroby a správného zacházení ocelových pánví de Buyer.

Správné použití a údržba ocelových pánví:

Před každým použitím pánev důkladně nahřejte. Jakmile skončíte s pečením, nenechávejte pokrm na pánvi. Je doporučeno používat pro práci s pánví pouze dřevěné nebo plastové příslušenství (kovové nástroje by mohly způsobit poškrábání pánve).

Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel, zalijte pánev horkou vodu a pomocí vhodného příslušenství ji zbavte nečistot a připálenin. Poté pánev opláchněte vlažnou vodou a ihned vytřete papírovým ubrouskem do sucha. Na závěr namažte vnitřní stranu pánve rostlinným olejem (pokrmovým tukem).

Nikdy nemyjte pánev v myčce na nádobí! Ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat.

Nepoužívejte žádné agresivní čistící prostředky či prášky.

Pánev skladujte na suchém místě.

 

První použití pánve: Před prvním použitím pánev omyjte v horké vodě, osušte a s trochou oleje nechce rozpálit na plotně. Následně olej vylijte a vytřete pánev papírovým ručníkem.

Před aplikací oleje můžete vložit do pánve slupky od brambor a vlít asi 200 ml vody. Vařte asi 20 minut, aby se slupky začaly připalovat. Poté vylijte vodu se slupkami a omyjte pod tekoucí teplou vodou. Nyní nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje, smažte několik minut, poté vytřete olej papírovým ručníkem.

 

Technické parametry:

výška: 3,3 - 5,3 cm

průměr: 20 - 40 cm

materiál: uhlíková ocel

nátěr: žádný

tvar: kulatý

indukce: ne


Zboží de Buyer pánev ocelová - Carbone plus je zařazeno v kategorii Ocelové nádobí.
  • Gastroform - vybavení pro gastronomii
  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách