Váš nákupní košík je prázdný

Ochrana osobních údajů - Privacy Policy

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Shromažďování dat

Pro úspěšnou realizaci objednávky potřebujeme znát vaše jméno (případně název firmy včetně identifikačních a kontaktních údajů), adresu, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Tyto údaje nejsou v žádném případě poskytovány třetím stranám.

Soubory cookies

Informace o návštěvnících našich internetových stránek shromažďujeme za účelem zlepšování našich služeb, zvýšení uživatelského pohodlí a přizpůsobení našich webových stránek vaším preferencím, a to ve formě zobrazení relevantnějších informací pro uživatele. Tyto informace nám také umožňují průběžně vylepšovat naši nabídku.

Sběr dat provádíme pomocí cookies – malých textových souborů, které jsou webovým serverem umístěny do vašeho počítače nebo mobilního telefonu. Nesbíráme tedy žádné osobní údaje, které by návštěvníky webu přímo identifikovaly. Cookies nám pomáhají zobrazit vám co nejrelevantnější nabídku. Pokud Vám i přesto používání cookies vadí, můžete změnit nastavení vašeho počítače nebo mobilního telefonu a zakázat použití souborů cookies.  Pokud však zvolíte tuto variantu, je možné, že tím do jisté míry omezíte uživatelský komfort, který vám náš web nabízí. V případě, že budete i nadále používat náš web, aniž byste toto defaultní nastavení měnili, znamená to, že souhlasíte s našimi nastaveními cookies.

 

  • Gastronádoby - Prohlédněte si náš nový systém pro objednávání gastronádob. Požadovanou gastronádobu najdete rychle a jednoduše objednáte. V nabídce máme kompletní sortiment gastronádob - nerezové gastronádoby s držadly i bez držadel, polykarbonátové gastronádoby, děrované gastronádoby do konvektomatů
  • Nerezový nábytek - Prohlédněte si naši nabídku nerezového nábytku pro grastronomii. Špičková kvalita, zakázková výroba podle přání zákazníka - - nerezové stoly, mycí dřezy, nerezové regály