Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Dlouholeté zkušenosti

Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Šokové zchlazovače a zmrazovače

DORAMETAL
DORAMETAL
Šokery SINCOLD
Šokery SINCOLD

Proč šokové zchlazování

Uspokojit najednou větší množství rozličných chutí v krátkém čase bez sáhodlouhého vyvařování, při dodržení vysoké kvality a bezpečnosti připravovaného pokrmu, lze právě jen za pomocí šokového zchlazovače. Rychlým zchlazením předvařených pokrmů předcházíme nežádoucímu množení mikroorganismů. Takto zchlazený pokrm si uchovává svoji přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma a je tak vždy připraven vykouzlit úsměv a dobrou pohodu u všech nedočkavých strávníků.

Výhody šokového zchlazování:

Hygiena a bezpečnost
V současné době neustále rostou požadavky na hygienu a bezpečnost v kuchyňských provozech. Šokové zchlazování a zmrazování umožňuje snadnější dodržování nových hygienických norem a omezí riziko kontaminace pokrmů bakteriemi na minimum.

Efektivnější využívání času 
Předvařený a zchlazený pokrm pomocí šokového zchlazovače Vám v době špiček výdeje usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel. Protože pokrmy se mohou připravovat mimo špičkový provoz a snížit tak pracovní vypětí v době, kdy musíte obsluhovat zákazníky.

Úspora nákladů
Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jeho následném zchlazení v šokeru, šetříme energii vícenásobných procesů vaření. Díky možnosti zpracování pokrmů "dopředu", můžete využít množstevních i sezónních slev při nákupech jednotlivých surovin.  Lze také připravovat jídla pro několik provozů z jedné kuchyně.

Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty
Během běžného zchlazování pokrmů v chladničce ztrácejí potraviny svoji přirozenou vlhkost, což vede kromě snižování kvality pokrmu k úbytku na váze. V šokovém zchlazovači se díky rychlosti zchlazování tyto ztráty minimalizují. U šokově zmrazených potravin zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám ani poklesům kvality pokrmů.

Snížený odpad a lepší řízení porcí
Takovýto způsob uchovávání potravy nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

Pestřejší menu
Velká výhoda okamžitého výdeje různorodého předvařeného menu, kdy zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců. Nezbytná regenerace v konvektomatu zabere nanejvýš 15 minut. Tato flexibilita systému Vám umožňuje připravit větší množství jídel a Vašim zákazníkům poskytne možnost většího výběru.

  • Vakuové baličky - Profesionální vakuové baličky - kompletní nabídka vakuových baliček a příslušenství k vakuovému balení potravin.
  • Cloud Hosting Europe - Ultra fast, secure and high scalable cloud services and cloud hosting for small and big companies. Money saving cloud hosting - Start now!