Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Úspora masa

V porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Liebherr Akce - 5 let záruky

Proč nakupovat u nás

Dlouholeté zkušenosti

Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Nízkoteplotní pečení a udržování

Udržovací komory a pece MODULINE jsou určené k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení "přes noc", šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji.

Díky elektronické kontrole teploty komory jádra, času a snadnému systému odvlhčení komory, je možno pokrmy udržovat, připravovat a servírovat kdykoliv ve stavu, jako by byly právě připraveny.

Pece využívají šetrný statický ohřev, potraviny se tak v komoře nevysušují a drží si přirozenou vlhkost a křehkost (oproti ventilovaného ohřevu). Přesné a rychlé nastavení požadované teploty v komoře i jádru.

  • Dezinfekce na ruce, dezinfekce na povrchy - Dezinfekce na ruce, dezinfekce na povrchy. Profesionální dezinfekce pro kuchyně a osobní hygienu
  • Vakuové baličky - Profesionální vakuové baličky - kompletní nabídka vakuových baliček a příslušenství k vakuovému balení potravin.