Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Kamenná prodejna a pobočky

Spojení internetového obchodu s našími pobočkami v ČR je garantem jistoty dobrého a bezpečného nákupu.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

de Buyer pánev ocelová - Carbone plus - průměr 40 cm

  • Naše cena bez DPH : 1.664 Kč
  • Naše cena s DPH : 2.014 Kč
  • Dostupnost: Již není v naší nabídce
  • Katalogové číslo: D-5130-40
  • Průměr: 40 cm
Toto zboží nelze koupit
de Buyer pánev ocelová - Carbone plus
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Průměr 20 cm Zobrazit detail varianty 575 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Průměr 24 cm Zobrazit detail varianty 675 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Průměr 28 cm Zobrazit detail varianty 847 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Průměr 32 cm Zobrazit detail varianty 1.049 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Průměr 36 cm Zobrazit detail varianty 1.344 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Průměr 40 cm Zobrazit detail varianty 1.664 Kč Již není v naší nabídce
Toto zboží nelze koupit
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
Výrobcede BUYER
VyrobenoFrancie
Výrobce

Štítky

Průměry 20-40 cm

Pánev de BUYER - CARBONE PLUS

Ocelová kulatá pánev od francouzského tradičního výrobce de Buyer s masivní nerezovou nýtovanou rukojetí, která se nenahřívá.

Pánev je  ideální pro smažení masa, steaků či pro přípravu palačinek díky zaručenému rychlému přenosu tepla a dlouhému udržení vysoké teploty. Zaoblené hrany pánve umožňují snadnější čištění.

K dosažení těch nejlepších vlastností ocelové pánve dojde až po několika použití, kde se pánev tzv. 'zapeče', získá černou barvu a lze ji pak použít s menším množstvím tuku. Tedy čím více pánev užíváním “ztmavne”, tím dostává lepší vlastnosti nepřilnavosti. 

 

Zde si můžete prohlédnout video výroby a správného zacházení ocelových pánví de Buyer.

Správné použití a údržba ocelových pánví:

Před každým použitím pánev důkladně nahřejte. Jakmile skončíte s pečením, nenechávejte pokrm na pánvi. Je doporučeno používat pro práci s pánví pouze dřevěné nebo plastové příslušenství (kovové nástroje by mohly způsobit poškrábání pánve).

Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel, zalijte pánev horkou vodu a pomocí vhodného příslušenství ji zbavte nečistot a připálenin. Poté pánev opláchněte vlažnou vodou a ihned vytřete papírovým ubrouskem do sucha. Na závěr namažte vnitřní stranu pánve rostlinným olejem (pokrmovým tukem).

Nikdy nemyjte pánev v myčce na nádobí! Ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat.

Nepoužívejte žádné agresivní čistící prostředky či prášky.

Pánev skladujte na suchém místě.

 

První použití pánve: Před prvním použitím pánev omyjte v horké vodě, osušte a s trochou oleje nechce rozpálit na plotně. Následně olej vylijte a vytřete pánev papírovým ručníkem.

Před aplikací oleje můžete vložit do pánve slupky od brambor a vlít asi 200 ml vody. Vařte asi 20 minut, aby se slupky začaly připalovat. Poté vylijte vodu se slupkami a omyjte pod tekoucí teplou vodou. Nyní nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje, smažte několik minut, poté vytřete olej papírovým ručníkem.

 

Technické parametry:

výška: 3,3 - 5,3 cm

průměr: 20 - 40 cm

materiál: uhlíková ocel

nátěr: žádný

tvar: kulatý

indukce: ne


Zboží de Buyer pánev ocelová - Carbone plus je zařazeno v kategorii Ocelové nádobí.
  • Robot Coupe - Prohlédněte si nabídku francouzského výrobce strojů na zpracování zeleniny Robot Coupe. Tyčové mixéry, krouhače zeleniny, kutry Robot Coupe jsou stroje vysoké kvality a výkonu
  • Dezinfekce na ruce - Dezinfekce na ruce v podobě gelu, bezoplachová, vysoce účinná dezinfekce rukou