Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Moderní způsob vaření

Ve spojení s vakuovou baličkou a šokovým zchlazovačem získáváte nástroj pro zcela revoluční typ přípravy a uchovávání potravin. Díky tomuto spojení budete schopni připravovat ještě kvalitnější pokrmy s úsporou ještě většího množství času a peněz.

Více...

Proč koupit konvektomat u nás

Dodávka a instalace

Konvektomat k Vám dovezeme a odborně zapojíme.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Jednoduchý proces objednávky

Zboží, které si vložíte do nákupního košíku, si můžete objednat v přehledně zpracované objednávce, kde v prvním kroku zadáte informace na jakou adresu má být zboží doručeno a v druhém kroku zvolíte preferovaný typ dopravy a platby.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

LAINOX: profesionální konvektomaty LAINOX pro skutečné kuchaře a skvělé šéfkuchaře. Konvektomaty pro gastronomii, bistra a bary, pro cukrářství a pekařství. Konvektomaty pro  supermarkety, veřejné stravování & catering.

RETIGO: profesionální konvaktomaty RETIGO Vision pro profesionální kuchyně. Konvektomaty RETIGO pro restaurace, hotelové kuchyně, školní jídelny, bistra, bary, závodní stravování a ostatní gastronomické a potravinářské provozy.

Konvektomaty RETIGO
Konvektomaty RETIGO
Hold-o-mat
Hold-o-mat
Konvektomaty LAINOX
Konvektomaty LAINOX
Udržovací komory a pece
Udržovací komory a pece

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

Konvektomat, centrum moderní kuchyně

  • Konvektomat je univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel.
  • Umožňuje připravit kompletní menu.
  • Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním.
  • Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynárnu, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy.
  • Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.

Proč konvektomat od nás?

Ke konvektomatům poskytujeme našim zákazníkům kompletní servisPočínaje od poradenství s výběrem toho správného konvektomatu pro Váš gastronomický provoz, přes dodávku a zapojení, až po důkladné zaškolení Vašich pracovníků a precizní záruční a pozáruční servis konvektomatů.

Naše firma GASTROFORM má s konvektomaty dlouholetou zkušenost a stovky spokojených a věrných zákazníků. Domluvte si s námi schůzku, předvedeme Vám referenční zakázky, ukážeme Vám ostrý provoz a přesvědčíme Vás o tom, proč je pro Vás výhodné spolupracovat právě s námi.

 

Doporučené konvektomaty

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 623
134.400 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

6 x GN 2/3, 30-50 jídel, injekční vyvíjení páry

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 611
170.370 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

7 x GN 1/1 nebo 5 zásuvů 400/600, 50-150 jídel

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 1011
236.770 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

11 x GN 1/1 nebo 8 zásuvů 400/600, 151-250 jídel

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 1221
406.470 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

12 x GN 2/1, 400-600 jídel

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 2011
434.080 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

20 x GN 1/1, 400-600 jídel

Konvektomat Retigo ORANGE VISION PLUS 2021
593.760 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

20x GN 2/1, 40 x GN 1/1, 600-900 jídel

Co je to konvektomat?

Konvektomaty jsou multifunkční kuchyňská zařízení, která se stávají nepostradatelnými pomocníky při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů.

Na rozdíl od zastaralých postupů vaření zůstávají při přípravě v konvektomatu minerální látky obsaženy v potravině. Navíc Vám konvektomat díky své nízké spotřebě elektrické energie, vody, času a náhradě mnohých kuchyňských zařízení ušetří nemalé finanční prostředky. Také možnost vaření zcela odlišných druhů pokrmů (např. jablečný závin a grilované kuře) najednou, bez promísení chutí a pachů, je kuchaři velmi oceňována.

Veškeré hodnoty při vaření potraviny jsou hlídány pomocí mikroprocesoru, díky kterému lze dosáhnout vynikajících výsledků vaření.

Do výbavy konvektomatů patří i teplotní sonda měřící aktuální teplotu v jádře potraviny. Tyto hodnoty jsou důležité, má-li být dodržena analýza kritických bodů – zvaná HACCP.

Díky chytrému software se konvektomat velmi jednoduše připojí k jakémukoliv počítači, hodnoty přípravy potravin jsou ukládány a konvektomat lze počítačem dokonce kontrolovat na dálku.

K dokonalému výsledku při vaření lze vybírat z těchto režimů:

HORKÝ VZDUCH - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • V tomto režimu se jídla připravují působením horkého vzduchu, který rovnoměrně cirkuluje v celém varném prostoru při teplotách od 30 do 300 °C.
  • Využití - pečení a grilování kuřat, minutková kuchyně, smažení řízků, pečení buchet, moučníků, croissantů a baget.

KOMBINOVANÝ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • Spojení horkého vzduchu a páry. Ideální pro přípravu masa (minimalizuje váhové ztráty), umožňuje dosažení šťavnatosti. 
  • Využití - příprava masa a zapékání těstovin, francouzských brambor, žemlovek.

PARNÍ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 130 °C

  • Vaření brambor, knedlíků, rýže, zeleniny, vajec, hovězího a uzeného masa.

BIO VAŘENÍ - ROZSAH TEPLOT 30 - 90 °C

  • Šetrné vaření v rozsahu nízkých teplot, při kterých jsou minimalizovány váhové ztráty, potraviny neztrácejí vůni, barvu, minerály, vitamíny ani výživnou hodnotu.

Kontaktní formulář

Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Stačí uvést jen jeden z kontaktích údajů (e-mailovou adresu nebo telefon).