Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Konvektomat je moderní

Konvektomaty jsou přístroje plné skvělých funkcí, které Vás jednoduše ohromí. Automatické mytí, ACM, programování, nízkoteplotní pečení, databáze receptů, grafický displej, pečení s teplotní sondou, propojení s počítačem, ...

Více...

Proč koupit konvektomat u nás

Školení

Náš šéfkuchař provede školení personálu kuchyně a provede potřebná nastavení na míru Vašim potřebám. Předvede práci s konvektomatem a detailně ukáže jednotlivé funkce konvektomatu.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Odborné poradenství

Naši zkušení odborníci v oblasti prodeje a servisu Vám ochotně poradí s výběrem vhodného zařízení.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

LAINOX: profesionální konvektomaty LAINOX pro skutečné kuchaře a skvělé šéfkuchaře. Konvektomaty pro gastronomii, bistra a bary, pro cukrářství a pekařství. Konvektomaty pro  supermarkety, veřejné stravování & catering. LAINOX Naboo. LAINOX Sapiens. LAINOX Oracle-vysokorychlostní pec

RETIGO: profesionální konvaktomaty RETIGO Vision pro profesionální kuchyně. Konvektomaty RETIGO pro restaurace, hotelové kuchyně, školní jídelny, bistra, bary, závodní stravování a ostatní gastronomické a potravinářské provozy.

Konvektomaty RETIGO
Konvektomaty RETIGO
Hold-o-mat
Hold-o-mat
Konvektomaty LAINOX
Konvektomaty LAINOX
Udržovací komory a pece
Udržovací komory a pece

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

Konvektomat, centrum moderní kuchyně

  • Konvektomat je univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel.
  • Umožňuje připravit kompletní menu.
  • Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním.
  • Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynárnu, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy.
  • Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.

Proč konvektomat od nás?

Ke konvektomatům poskytujeme našim zákazníkům kompletní servisPočínaje od poradenství s výběrem toho správného konvektomatu pro Váš gastronomický provoz, přes dodávku a zapojení, až po důkladné zaškolení Vašich pracovníků a precizní záruční a pozáruční servis konvektomatů.

Naše firma GASTROFORM má s konvektomaty dlouholetou zkušenost a stovky spokojených a věrných zákazníků. Domluvte si s námi schůzku, předvedeme Vám referenční zakázky, ukážeme Vám ostrý provoz a přesvědčíme Vás o tom, proč je pro Vás výhodné spolupracovat právě s námi.

 

Doporučené konvektomaty

Konvektomat Retigo BLUE VISION 1011
298.970 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

Vyšší řada konvektomatů - Blue Line, 11 x GN 1/1, 150-250 jídel, dotykový displej

Doporučené zboží
Konvektomat Retigo ORANGE VISION 1011
218.720 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

11 x GN 1/1 nebo 11 zásuvů 400/600, 150-250 jídel

Konvektomat Retigo BLUE VISION 1221
462.210 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

12 x GN 2/1, 400-600 jídel, vyšší řada konvektomatů Blue Line, dotykový displej

Konvektomat Retigo ORANGE VISION 1221
403.840 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

12 x GN 2/1, 400-600 jídel

Konvektomat Retigo BLUE VISION 2011
502.300 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

20 x GN 1/1, 400-600 jídel

Konvektomat Retigo ORANGE VISION 2011
421.120 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

20 x GN 1/1, 400-600 jídel

Co je to konvektomat?

Konvektomaty jsou multifunkční kuchyňská zařízení, která se stávají nepostradatelnými pomocníky při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů.

Na rozdíl od zastaralých postupů vaření zůstávají při přípravě v konvektomatu minerální látky obsaženy v potravině. Navíc Vám konvektomat díky své nízké spotřebě elektrické energie, vody, času a náhradě mnohých kuchyňských zařízení ušetří nemalé finanční prostředky. Také možnost vaření zcela odlišných druhů pokrmů (např. jablečný závin a grilované kuře) najednou, bez promísení chutí a pachů, je kuchaři velmi oceňována.

Veškeré hodnoty při vaření potraviny jsou hlídány pomocí mikroprocesoru, díky kterému lze dosáhnout vynikajících výsledků vaření.

Do výbavy konvektomatů patří i teplotní sonda měřící aktuální teplotu v jádře potraviny. Tyto hodnoty jsou důležité, má-li být dodržena analýza kritických bodů – zvaná HACCP.

Díky chytrému software se konvektomat velmi jednoduše připojí k jakémukoliv počítači, hodnoty přípravy potravin jsou ukládány a konvektomat lze počítačem dokonce kontrolovat na dálku.

K dokonalému výsledku při vaření lze vybírat z těchto režimů:

HORKÝ VZDUCH - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • V tomto režimu se jídla připravují působením horkého vzduchu, který rovnoměrně cirkuluje v celém varném prostoru při teplotách od 30 do 300 °C.
  • Využití - pečení a grilování kuřat, minutková kuchyně, smažení řízků, pečení buchet, moučníků, croissantů a baget.

KOMBINOVANÝ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • Spojení horkého vzduchu a páry. Ideální pro přípravu masa (minimalizuje váhové ztráty), umožňuje dosažení šťavnatosti. 
  • Využití - příprava masa a zapékání těstovin, francouzských brambor, žemlovek.

PARNÍ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 130 °C

  • Vaření brambor, knedlíků, rýže, zeleniny, vajec, hovězího a uzeného masa.

BIO VAŘENÍ - ROZSAH TEPLOT 30 - 90 °C

  • Šetrné vaření v rozsahu nízkých teplot, při kterých jsou minimalizovány váhové ztráty, potraviny neztrácejí vůni, barvu, minerály, vitamíny ani výživnou hodnotu.

Kontaktní formulář

Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Stačí uvést jen jeden z kontaktích údajů (e-mailovou adresu nebo telefon).