Váš nákupní košík je prázdný

Výhody konvektomatů

Úspora vody

Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.

Více...

Proč koupit konvektomat u nás

Školení

Náš šéfkuchař provede školení personálu kuchyně a provede potřebná nastavení na míru Vašim potřebám. Předvede práci s konvektomatem a detailně ukáže jednotlivé funkce konvektomatu.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Dlouholeté zkušenosti

Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Banketový zavážecí vozík - KO 1011B-24

  • Naše cena bez DPH : 18.500 Kč
  • Naše cena s DPH : 22.385 Kč
  • Dostupnost: Na dotaz
  • Katalogové číslo: HC99-3700
KO 1011B-24 - Banketový zavážecí vozík
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceRetigo
Výrobce

Štítky

Banket systém pro konvektomaty RETIGO VISION 1011, 24 talířů ø30 cm

Technické parametry:

  • Rozteč mezi kruhy: 80 mm
  • Počet talířů: 24 ks o průměru 30 cm
  • nerezový

Určeno pro modely:

  • Blue Vision 1011
  • Orange Visio 1011

Banketové vozíky a koše zabezpečí perfektní uložení talířů v konvektomatu, dokonalé prohřátí pokrmu a snadnou manipulaci s maximálním počtem talířů najednou.

Zboží Banketový zavážecí vozík - KO 1011B-24 je zařazeno v kategorii Příslušenství ke konvektomatům RETIGO.
  • Cloud Hosting Europe - Ultra fast, secure and high scalable cloud services and cloud hosting for small and big companies. Money saving cloud hosting - Start now!
  • Gastronádoby - Vyzkoušejte objednávku gastronádob. Kompletní nabídka velikostí a zpracování