Váš nákupní košík je prázdný

Řeznická pila na maso a kosti Mainca- BM 2000 - napětí 230 V

  • Naše cena bez DPH : 83.900 Kč
  • Naše cena s DPH : 101.519 Kč
  • Dostupnost: 3 týdny
  • Napětí: 230 V
BM 2000 - Pásová pila na maso
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Napětí 230 V Zobrazit detail varianty 83.900 Kč 3 týdny
Napětí 400 V Zobrazit detail varianty 81.000 Kč 3 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceMAINCA
Šířka / výška řezu230 / 300 mm
Délka pilového listu2040 mm
Rozměry vnější590x600x1030 mm
VyrobenoŠpanělsko
Výrobce

Štítky

Robustní a vysoce výkonná pásová pila na porcování masa. Vhodné pro řezníky. Díky jedinečné konstrukci ostří pily je řez hladký a čistý. Kompletně vyrobeno z nerezové oceli.

Technické parametry řeznické pily BM 2000:

  • Délka pilového listu: 2040 mm
  • Max. šířka/výška řezu: 230/300 mm
  • Příkon: 1,1/1,2 kW
  • Napětí: 
    • 230 V/50 Hz
    • 400 V/50 Hz
  • Rozměry: 590 x 600 x 1030 mm
  • Hmotnost: 65 kg

Konstrukční vlastnosti řeznických pil MAINCA:

  • Celonerezové provedení
  • Jednolité tuhé šasi
  • Hladký čistý řez díky jedinečné konstrukci ostří pily
  • Eliminace třísek vznikajících při ručním sekání
  • Snížení odpadu až o 50 % ve srovnání s ručním řezáním
  • Hladký vnitřní prostor pro snadné čištění zejména díky oddělení mechanických částí od řezné plochy
  • Maximální bezpečnost - motorová brzda provozu (na tlačítko STOP i při otevření dveří)
  • Výklopné posunovadlo
  • Snadná obsluha
  • Spolehlivý a bezpečný provoz
  • Úspora času

Další fotografie:

BM 2000 - Pásová pila na maso
Zboží Řeznická pila na maso a kosti Mainca- BM 2000 je zařazeno v kategorii Pásové pily.
  • Nerezový nábytek - Prohlédněte si naši nabídku nerezového nábytku pro grastronomii. Špičková kvalita, zakázková výroba podle přání zákazníka - - nerezové stoly, mycí dřezy, nerezové regály
  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách