Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.
Navigace v sekci
- Chemie - Mycí a čistící prostředky
- Vakuovací sáčky
- Nerezový nábytek
- Chladící zařízení
- Nářezové stroje
- Vakuové baličky
- Varná technika
- Pece
- Vitríny
- Zařízení pro ohřev a výdej jídel
- Termoporty, jídlonosiče, várnice
- Myčky nádobí
- Konvektomaty
- Kuchyňské stroje
- Stolní zařízení
- Nápojová technika
- Regály IN-FIX
- Doplňková zařízení
- KitchenAid
- Profi nádobí
- Gastro bazar, výprodej
Výhody konvektomatů
U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.
Proč koupit konvektomat u nás
Náš šéfkuchař provede školení personálu kuchyně a provede potřebná nastavení na míru Vašim potřebám. Předvede práci s konvektomatem a detailně ukáže jednotlivé funkce konvektomatu.
Nejprodávanější konvektomat
Proč nakupovat u nás
Naše firma provádí jak dodávky jednotlivých zařízení do kuchyní, tak i kompletní realizace velkokuchyní. Počínaje projektovým návrhem, přes dodávku a instalaci zařízení až po záruční a pozáruční servis dodaného gastronomického vybavení.
Zavolejte mi
Nerezový podstavec pro konvektomat RETIGO 6 x GN 1/1
147.710 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
7 x GN 1/1 nebo 7 zásuvů 400/600, 50-150 jídel |
212.050 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
7 x GN 1/1, 50-150 jídel, vyšší řada konvektomatů Retigo. |
214.430 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
11 x GN 1/1 nebo 11 zásuvů 400/600, 150-250 jídel |
314.080 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem v Brně
Detaily k produktu
Vyšší řada konvektomatů - Blue Line, 11 x GN 1/1, 150-250 jídel, dotykový displej
|
170.370 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
7 x GN 1/1 nebo 5 zásuvů 400/600, 50-150 jídel |
236.770 Kč bez DPH
Dostupnost: Na dotaz
Detaily k produktu
11 x GN 1/1 nebo 8 zásuvů 400/600, 151-250 jídel |
9.099 Kč bez DPH
Dostupnost: 1-2 týdny
Detaily k produktu
Retigo, výkon 60 W, objem nádržky 700 ml |