Grafická verze

Výhody konvektomatů

Úspora tuků

U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Proč nakupovat u nás

Školení obsluhy

V případě objednávky složitějších zařízení náš kuchař provede odborné zaškolení Vaší obsluhy, předvede a nastaví výrobek na míru Vašim potřebám.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Hold-o-mat Retigo

Sestava Hold-o-mat + Konvektomat + Vakuová balička + Šokový zchlazovač rozšíří Vaši profesionální kuchyni o nové možnosti.

Gastro technika, projekce gastro provozů, nerezový nábytek
  • Pece na pizzu - Pizza pece, profesionální pece na pizzu
  • Dezinfekce na ruce - Dezinfekce na ruce v podobě gelu, bezoplachová, vysoce účinná dezinfekce rukou