Grafická verze

Výhody konvektomatů

Chytrý software

Sofistikovaný software zabudovaný v konvektomatu usnadňuje práci s konvektomatem a zaručuje stejné postupy přípravy při změně personálu.

Více...

Proč koupit konvektomat u nás

Poradíme s výběrem konvektomatu

Rádi Vám poradíme s výběrem vhodného konvektomatu pro Vaši kuchyni. Pokud jste se s konvektomatem ještě nesetkali, využijte možnosti prezentace konvektomatů, které pořádáme v Brně.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.

Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Jednoduchý proces objednávky

Zboží, které si vložíte do nákupního košíku, si můžete objednat v přehledně zpracované objednávce, kde v prvním kroku zadáte informace na jakou adresu má být zboží doručeno a v druhém kroku zvolíte preferovaný typ dopravy a platby.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

Konvektomaty RETIGO
Konvektomaty RETIGO
Hold-o-mat
Hold-o-mat
Konvektomaty LAINOX
Konvektomaty LAINOX

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

Konvektomat, centrum moderní kuchyně

  • Konvektomat je univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel.
  • Umožňuje připravit kompletní menu.
  • Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním.
  • Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynárnu, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy.
  • Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.

Proč konvektomat od nás?

Ke konvektomatům poskytujeme našim zákazníkům kompletní servisPočínaje od poradenství s výběrem toho správného konvektomatu pro Váš gastronomický provoz, přes dodávku a zapojení, až po důkladné zaškolení Vašich pracovníků a precizní záruční a pozáruční servis konvektomatů.

Naše firma GASTROFORM má s konvektomaty dlouholetou zkušenost a stovky spokojených a věrných zákazníků. Domluvte si s námi schůzku, předvedeme Vám referenční zakázky, ukážeme Vám ostrý provoz a přesvědčíme Vás o tom, proč je pro Vás výhodné spolupracovat právě s námi.

 

Doporučené konvektomaty

Konvektomat Retigo ORANGE VISION 611
109.000 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

7 x GN 1/1 nebo 7 zásuvů 400/600, 50-150 jídel

Zlevněné zboží
Konvektomat Retigo BLUE VISION 1011
250.700 Kč bez DPH Dostupnost: 1-2 týdny  

Vyšší řada konvektomatů - Blue Line, 11 x GN 1/1, 150-250 jídel, dotykový displej

Konvektomat Retigo ORANGE VISION 1011
158.300 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

11 x GN 1/1 nebo 11 zásuvů 400/600, 150-250 jídel

Zlevněné zboží
Konvektomat Retigo BLUE VISION 1221
318.500 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

12 x GN 2/1, 400-600 jídel, vyšší řada konvektomatů Blue Line, dotykový displej

Zlevněné zboží
Konvektomat Retigo ORANGE VISION 1221
286.600 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

12 x GN 2/1, 400-600 jídel

Zlevněné zboží
Konvektomat Retigo BLUE VISION 2011
346.100 Kč bez DPH Dostupnost: Na dotaz  

20 x GN 1/1, 400-600 jídel, vyšší řada konvektomatů Retigo

Zlevněné zboží

Co je to konvektomat?

Konvektomaty jsou multifunkční kuchyňská zařízení, která se stávají nepostradatelnými pomocníky při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů.

Na rozdíl od zastaralých postupů vaření zůstávají při přípravě v konvektomatu minerální látky obsaženy v potravině. Navíc Vám konvektomat díky své nízké spotřebě elektrické energie, vody, času a náhradě mnohých kuchyňských zařízení ušetří nemalé finanční prostředky. Také možnost vaření zcela odlišných druhů pokrmů (např. jablečný závin a grilované kuře) najednou, bez promísení chutí a pachů, je kuchaři velmi oceňována.

Veškeré hodnoty při vaření potraviny jsou hlídány pomocí mikroprocesoru, díky kterému lze dosáhnout vynikajících výsledků vaření.

Do výbavy konvektomatů patří i teplotní sonda měřící aktuální teplotu v jádře potraviny. Tyto hodnoty jsou důležité, má-li být dodržena analýza kritických bodů – zvaná HACCP.

Díky chytrému software se konvektomat velmi jednoduše připojí k jakémukoliv počítači, hodnoty přípravy potravin jsou ukládány a konvektomat lze počítačem dokonce kontrolovat na dálku.

K dokonalému výsledku při vaření lze vybírat z těchto režimů:

HORKÝ VZDUCH - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • V tomto režimu se jídla připravují působením horkého vzduchu, který rovnoměrně cirkuluje v celém varném prostoru při teplotách od 30 do 300 °C.
  • Využití - pečení a grilování kuřat, minutková kuchyně, smažení řízků, pečení buchet, moučníků, croissantů a baget.

KOMBINOVANÝ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 300 °C

  • Spojení horkého vzduchu a páry. Ideální pro přípravu masa (minimalizuje váhové ztráty), umožňuje dosažení šťavnatosti. 
  • Využití - příprava masa a zapékání těstovin, francouzských brambor, žemlovek.

PARNÍ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30 - 130 °C

  • Vaření brambor, knedlíků, rýže, zeleniny, vajec, hovězího a uzeného masa.

BIO VAŘENÍ - ROZSAH TEPLOT 30 - 90 °C

  • Šetrné vaření v rozsahu nízkých teplot, při kterých jsou minimalizovány váhové ztráty, potraviny neztrácejí vůni, barvu, minerály, vitamíny ani výživnou hodnotu.

Kontaktní formulář

Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Stačí uvést jen jeden z kontaktích údajů (e-mailovou adresu nebo telefon).

Hledáte vybavení do kuchyně? ... zařídíme ve vteřině.
  • Výrobníky ledu - profesionální výrobníky ledu pro tvorbu šupinkového ledu, kloboučkového ledu a kostkového ledu. Výrobníky ledu ve všech kapacitách
  • Konvektomaty - Prodej konvektomatů Retigo, Alba, Angelo PO