Váš nákupní košík je prázdný

Proč nakupovat u nás

Dlouholeté zkušenosti

Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Komorová vakuová balička iSensor MEDIUM 16 - svařovací lišta 405 mm

  • Naše cena bez DPH : 60.100 Kč
  • Naše cena s DPH : 72.721 Kč
  • Dostupnost: 2-3 týdny
  • Katalogové číslo: TTMB16E2
  • Svařovací lišta: 405 mm
iSensor MEDIUM 16 - Komorová vakuová balička
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Svařovací lišta 405 mm Zobrazit detail varianty 60.100 Kč 2-3 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceDistform
Rozměry komory412 x 453 x 200 mm
Svařovací lišta405 mm
Olejové čerpadloBUSCH 16
Sací výkon16 m³/hod
Rozměry vnější475 x 561 x 454 mm
Připojení230V
VyrobenoŠpanělsko
Výrobce

Vakuová balička iSensor MEDIUM 16 najde využití v menších provozech, kde se balí méně rozměrné potraviny - restaurace, pražírny kávy, farmářské potraviny apod. Díky celonerezovému provedení, precizní konstrukci, kvalitním komponentům a dostatečně výkonnému čerpadlu pro sání vzduchu je vakuová balička vhodná pro profesionální gastronomické provozy. Dokonalého výsledku vakuování je dosaženo použitím inertního plynu.

Vakuové baličky iSensor od firmy Distform vznikají ve spolupráci s nejlepšími šefkuchaři v oboru. Na základě jejich každodenních zkušeností a jejich zpětné vazby dochází k inovaci a zdokonalování všech poroduktů firmy Distform.

Technické parametry vakuovačky iSensor MEDIUM 16:

  • Svařovací lišta: 405 mm
  • Sací výkon: 16 m³/hod (pumpa Busch)
  • Rozměr stroje (zavřené horní víko): 475 x 561 x 454 mm
  • Rozměr komory: 412 x 453 x 200 mm
  • El. energie: 230 V / 50 Hz
  • Příkon: 0,55 kW
  • Hmotnost: 45 kg
  • Vakuování inertním plynem: ano (za příplatek)

Komorové stolní vakuovačky iSensor

Konstrukční vlastnosti vakuovačky iSensor MEDIUM 16:

  • Olejové čerpadlo vakuové pumpy BUSCH 16
  • Možnost nepřetržitého provozu
  • Vakuování inertním plynem je šetrnější k produktům vakuování
  • Plášť i komora jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 304
  • Vakuová komora se zaoblenými rohy a odnímatelnými svařovacími lištami se snadno čiští
  • Průhledné horní víko pro dokonalý přehled o průběhu vakuování
  • Polyetylénová deska uvnitř vakuové komory slouží ke zvýšení rychlosti vakuování a k nastavení hloubky vakuovací komory
  • Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost
  • Vhodné pro umístění na pracovním stole
  • Digitální ovládací panel s displejem pro snadnou obsluhu baličky
  • Možnost naprogramovat až 10 různých režimů vakuování

Digitální displej vakuovačky iSensor

Vakuování inertním plynem

Balení potravin v atmosféře tvořené inertním plynem zajištuje jejich dlouhou trvanlivost a nezávadnost. Inertní plyn lze použít k balení i těch nejchoulostivějších potravin jako jsou ryby a mořské plody, zelenina či ovoce,... Balení inertním plynem pomocí programu Soft Air ochrání i křehké potraviny (čipsy, těstoviny,...) před zničením či deformací během vakuování.

Vakuování inertním plynem je šetrné

Technologie iVac (Intelligent Vacuum) a funkce Vac+

Nový systém vakuování iVac (řízený senzorem) umožňuje vakuové baličce iSensor zvolit vhodnou míru odsávání při balení jakýchkoliv potravin. Nový systém odsávání snížuje náklady na provoz, údžbu a opravy vaší vakuové baličky. Technologie iVac je vhodná zvláště pro vakuování tekutých, houbovitých či pórovitých produktů.

Vac+ (Extra vakuum pro pórovité potraviny) - tato funkce umožňuje po dosažení 100 % dále prodloužit vakuování, a to za účelem vytlačení vzduchu z pórovitých potravin. Kromě prodloužení trvanlivosti produktu je jednou ze zajímavých funkcí také možnost impregnace - kulinářská technika, při které se vzduch v pórovité surovině (např. ovoce) nahrazuje kapalinou. Kapalina mění barvu a chuť jídla, nikoliv však její texturu, která zůstává nedotčena.

Technologie iVac vhodná k vakuování tekutých pokrmů

Vybavení - za příplatek:

Vakuování inertním plynem garantuje kvalitu i těch nejjemnějších potravin - ryb, mořských plodů, zeleniny, mléčných výrobků ... Inertní plyn během vakuování ochrání křehké potraviny před poškozením a nežádoucí změnou tvaru - chipsy, saláty, těstoviny,...

Externí vakuování do gastronádob - díky nástavci pro vakuování v gastronádobách, lze vakuově balit větší množství potraviny do gastronádob se speciálním víkem a prodloužit tak jejich dobu trvanlivosti. Samozřejmostí je použití kvalitních komponent, nerezového opláštění a dostatečně výkonného čerpadla pro sání vzduchu.

Trojnásobné využití iSensor MEDIUM 16

  • balení pevných produktů
  • balení tekutých produktů
  • balení s externím sáním pro rozměrově objemné produkty

Jaké vakuovací sáčky zvolit?

Komorové balení umožňuje použití hladkých vakuových sáčků. Jejich cena je výrazně nižší než u vroubkovaných vakuových sáčků.

Další fotografie:

Komorové vakuovačky iSensor - externí vakuování
Zboží Komorová vakuová balička iSensor MEDIUM 16 je zařazeno v kategorii Komorové vakuové baličky - stolní.
  • Cloud Hosting Europe - Ultra fast, secure and high scalable cloud services and cloud hosting for small and big companies. Money saving cloud hosting - Start now!
  • Vakuové sáčky - Široká nabídka hladkých i vroubkovaných vakuových sáčků pro vakuové baličky. Hladké vakuové sáčky rpo komorové vakuové baličky dodáváme ve více jak 260 rozměrech na přání zákazníka