Váš nákupní košík je prázdný

Vakuovací sáčky - Hladké a vroubkované sáčky na vakuování potravin

Vyberte si z naší nabídky hladkých a vroubkovaných sáčků pro vakuové baličky. V detailu produktu si můžete jednoduše vybrat rozměr sáčku - výšku a šířku sáčku. Vroubkované sáčky jsou určené pro vakuové baličky s externím sáním a hladké sáčky jsou určeny pro komorové vakuové baličky.

Vakuové sáčky na potraviny

Vakuové sáčky jsou vyrobeny z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu PA/PE materiálu. Sáčky jsou vyráběny v souladu s hygienickými předpisy pro použití v potravinářském průmyslu a styk s potravinami.

Hladké vakuovací sáčky jsou určené pro komorovou vakuovou baličku. Lze je také použít pro vaření ve vakuu. Ve vroucí vodě 100°C lze pokrmy vařit po dobu 30 minut, při nižší teplotě se doba vaření úměrně prodlužuje. Běžné rozměry máme vždy skladem.

Hladké sáčky pro komorové vakuovačky Příklad: Vakuování masa

Pokud vlastníte vakuovou baličku s externím sáním, budete potřebovat vroubkované vakuovací sáčky (strukturované, mřížkované).

Vroubkované sáčky pro externí vakuovačky

  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách
  • Gastroform - vybavení pro gastronomii