Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Dlouholeté zkušenosti

Provozovatelem internetového obchodu je firma GASTROFORM, s.r.o., společnost s dlouholetou tradicí v oblasti prodeje a dodávek gastronomického zařízení. Na trhu profesionálních gastronomických technologií podnikáme od roku 1997.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Komorová vakuová balička iSensor MEDIUM 63 - svařovací lišta 460 + 460 + 680 mm

  • Naše cena bez DPH : 164.000 Kč
  • Naše cena s DPH : 198.440 Kč
  • Dostupnost: 2-3 týdny
  • Katalogové číslo: FSMB6UE2
  • Svařovací lišta: 460 + 460 + 680 mm
iSensor MEDIUM 63 - Komorová vakuová balička
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Svařovací lišta 460 + 460 mm Zobrazit detail varianty 153.100 Kč 2-3 týdny
Svařovací lišta 460 + 730 mm Zobrazit detail varianty 154.400 Kč 2-3 týdny
Svařovací lišta 460 + 460 + 680 mm Zobrazit detail varianty 164.000 Kč 2-3 týdny
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceDistform
Rozměry komory800x500x200 mm
Olejové čerpadloBUSCH 63
Sací výkon63 m³/hod
Rozměry vnější930x607x1046 mm
Připojení230V nebo 400V
VyrobenoŠpanělsko
Výrobce

Vakuová balička iSensor MEDIUM 63 najde využití ve středně velkých provozech, kde se balí větší množství potravin - v uzenářských závodech, ve výrobnách sýrů, distribučních potravinových centrech apod. Díky celonerezovému provedení, precizní konstrukci, kvalitním komponentům a dostatečně výkonnému čerpadlu pro sání vzduchu je vakuová balička vhodná pro profesionální gastronomické provozy. Dokonalého výsledku vakuování je dosaženo použitím inertního plynu.

Vakuové baličky iSensor od firmy Distform vznikají ve spolupráci s nejlepšími šefkuchaři v oboru. Na základě jejich každodenních zkušeností a jejich zpětné vazby dochází k inovaci a zdokonalování všech poroduktů firmy Distform.

Technické parametry mobilní komorové vakuové baličky iSensor MEDIUM 63:

  • Svařovací lišty:
    • 460 + 460 mm
    • 460 + 730 mm
    • 460 + 460 + 680 mm
  • Sací výkon: 63 m³/hod (pumpa Busch)
  • Rozměr stroje (zavřené horní víko): 930 x 607 x 1046 mm
  • Rozměr komory: 800 x 500 x 200 mm
  • El. energie:
    • 230 V / 50 Hz
    • 400 V / 50 Hz
  • Příkon: 1,50 kW
  • Hmotnost: 215 kg
  • Vakuování inertním plynem: ano (za příplatek)

Mobilní komorové vakuovačky i Sensor

Konstrukční vlastnosti mobilní komorové vakuové baličky iSensor MEDIUM 63:

  • Olejové čerpadlo vakuové pumpy BUSCH 63
  • Možnost nepřetržitého provozu
  • Vakuování inertním plynem je šetrnější k produktům vakuování
  • Plášť i komora jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 304
  • Vakuová komora se zaoblenými rohy a odnímatelnými svařovacími lištami se snadno čiští
  • Průhledné horní víko pro dokonalý přehled o průběhu vakuování
  • Polyetylénová deska uvnitř vakuové komory slouží ke zvýšení rychlosti vakuování a k nastavení hloubky vakuovací komory
  • Konstrukce a použité materiály zaručují vysoký hygienický standard a dlouhodobou životnost
  • Vhodné pro umístění na pracovním stole
  • Digitální ovládací panel s displejem pro snadnou obsluhu baličky
  • Možnost naprogramovat až 10 různých režimů vakuování

Digitální displej vakuovačky iSensor

Vakuování inertním plynem

Balení potravin v atmosféře tvořené inertním plynem zajištuje jejich dlouhou trvanlivost a nezávadnost. Inertní plyn lze použít k balení i těch nejchoulostivějších potravin jako jsou ryby a mořské plody, zelenina či ovoce,... Balení inertním plynem pomocí programu Soft Air ochrání i křehké potraviny (čipsy, těstoviny,...) před zničením či deformací během vakuování.

Vakuování inertním plynem je šetrné

Technologie iVac (Intelligent Vacuum) a funkce Vac+

Nový systém vakuování iVac (řízený senzorem) umožňuje vakuové baličce iSensor zvolit vhodnou míru odsávání při balení jakýchkoliv potravin. Nový systém odsávání snížuje náklady na provoz, údžbu a opravy vaší vakuové baličky. Technologie iVac je vhodná zvláště pro vakuování tekutých, houbovitých či pórovitých produktů.

Vac+ (Extra vakuum pro pórovité potraviny) - tato funkce umožňuje po dosažení 100 % dále prodloužit vakuování, a to za účelem vytlačení vzduchu z pórovitých potravin. Kromě prodloužení trvanlivosti produktu je jednou ze zajímavých funkcí také možnost impregnace - kulinářská technika, při které se vzduch v pórovité surovině (např. ovoce) nahrazuje kapalinou. Kapalina mění barvu a chuť jídla, nikoliv však její texturu, která zůstává nedotčena.

Technologie iVac vhodná k vakuování tekutých pokrmů

Vybavení - za příplatek:

Vakuování inertním plynem garantuje kvalitu i těch nejjemnějších potravin - ryb, mořských plodů, zeleniny, mléčných výrobků ... Inertní plyn během vakuování ochrání křehké potraviny před poškozením a nežádoucí změnou tvaru - chipsy, saláty, těstoviny,...

Možnosti vakuování:

  • balení pevných produktů
  • balení tekutých produktů

Jaké vakuové sáčky zvolit?

Komorové balení umožňuje použití hladkých vakuových sáčků. Jejich cena je výrazně nižší než u vroubkovaných vakuových sáčků.

Zboží Komorová vakuová balička iSensor MEDIUM 63 je zařazeno v kategorii Komorové vakuové baličky - mobilní.
  • Várnice - Nerezové várnice s kohoutem i bez kohoutu pro přepravu jídla, polévek, teplých i studených nápojů. Termo várnice jsou oblíbené především ve veřejném stravování, školních kuchyních a jídelnách
  • Gastro - Prodej a servis profesionálního gastro zařízení pro velkokuchyně