Váš nákupní košík je prázdný
Projekce velkokuchyní, www.gastroform.cz

Proč nakupovat u nás

Odborný servis gastronomického vybavení

Pro všechna zařízení provádíme záruční i pozáruční servis. Servisní středisko se skladem náhradních dílů se nachází v Brně. Naši servisní technici jsou pravidelně proškolováni a mají příslušné certifikační testy.

Více...

Zavolejte mi

Chcete se domluvit? Nechte nam svůj kontakt se vzkazem a my vám zavoláme.
Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Suma Bac D10 - universální čisticí a dezinfekční prostředek na omyvatelné povrchy

  • Naše cena bez DPH : 331 Kč
  • Naše cena s DPH : 401 Kč
  • Dostupnost: Skladem v Brně
  • Katalogové číslo: G11956
Čisticí a dezinfekční prostředek Suma Bac D10
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceDiversey
Výrobce
Skladem v Brně

Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

Štítky

5 litrů, tekutá univerzální dezinfekce, na omyvatelné povrchy

Suma Bac D10 5 litrů je univerzální čisticí a dezinfekční prostředek určený k je dnokrokovému čištění a dezinfekci všech povrchů v potravinářském průmyslu, v hotelích, restauracích a školách apod. Má dezinfekční účinek proti virům, bakteriím a plísním.

Klíčové vlastnosti dezinfekce Suma Bac D10:

  • Účinně čistí a dezinfikuje v jednom kroku.
  • Uvolňuje mastnotu a zaschlé zbytky potravin.
  • Splňuje evropské normy na virucidní, fungicidní a baktericidní účinnost.
  • pH (neředěný) 11,0; pH (1 % roztok) 10,3

Návod k použití dezinfekce Suma Bac D10:

  1. Dávkujte 10 ml Suma Bac D10 na litr vlažné vody do kbelíku (1 % roztok).
  2. Odstraňte volné nečistoty z povrchu.
  3. Aplikujte na povrch a vyčistěte tkaninou nebo kartáčem. Nechte působit 5 minut.
  4. Důkladně opláchněte čistou vodou a nechte oschnout.

EN testy dezinfekce Suma Bac D10:

  • EN 1276; 2010 při koncentraci 0,75 % při 20°C v čistých podmínkách (0,03 % hovězího albuminu) za 5 minut.
  • EN 1276; 1997 při koncentraci 0,5 % při 20°C ve špinavých podmínkách za 5 minut proti Salmonella enterica subsp enterica.
  • EN 1276; 1997 při koncentraci 0,25 % při 20°C ve špinavých podmínkách za 5 minut proti Listeria monocytes.
  • EN 1650 (únor 1998) při koncentraci 0,5 % proti Candida albicans při 20°C ve špinavých podmínkách (0,3 % hovězího albuminu) za 15 minut.
  • EN 1650 (2013) s účinností proti kvasinkám při koncentraci 1,0 % za 5 minut v špinavých podmínkách a při koncentraci 0,75 % za 15 minut v špinavých podmínkách.
  • EN 14476 (2005, virus ptačí chřipky) při koncetraci 1 % v čistých podmínkách za 5 minut a v špinavých >podmínkách za 10 minut.
  • EN 14476 (2013 + A1: 2015) proti Modified Vaccinia virus Ankara (MVA) při koncentraci 1,5 % za 5 minut v špinavých podmínkách (3g/l BSA + 3ml/l erytrocytes).

Bezpečnostní list dezinfekce Suma Bac D10:

Bezpečnostní list dezinfekce Diversey Suma Bac D10 (273,5 kB)

Bezpečnostní list (shrnutí) dezinfekce Diversey Suma Bac D10 (211,4 kB)

Zboží Suma Bac D10 - universální čisticí a dezinfekční prostředek na omyvatelné povrchy je zařazeno v kategorii Dezinfekce.
  • Nerezový nábytek - Prohlédněte si naši nabídku nerezového nábytku pro grastronomii. Špičková kvalita, zakázková výroba podle přání zákazníka - - nerezové stoly, mycí dřezy, nerezové regály
  • Robot Coupe - Prohlédněte si nabídku francouzského výrobce strojů na zpracování zeleniny Robot Coupe. Tyčové mixéry, krouhače zeleniny, kutry Robot Coupe jsou stroje vysoké kvality a výkonu