Váš nákupní košík je prázdný

Výrobník šupinkového ledu SIMAG, SPR 165 - typ chlazení: chlazení vzduchem

  • Naše cena bez DPH : 91.330 Kč
  • Naše cena s DPH : 110.510 Kč
  • Dostupnost: Na dotaz
  • Katalogové číslo: SPR 165 AS-F
  • Typ chlazení:: chlazení vzduchem
Výrobník ledu SPR 165
Kliknutím si zvolte variantu zbožíNaše cenaDostupnostPočet kusů
Typ chlazení: chlazení vzduchem Zobrazit detail varianty 91.330 Kč Na dotaz
Typ chlazení: chlazení vodou Zobrazit detail varianty 91.330 Kč Na dotaz
Sdílejte tento produkt s ostatními
Parametry
VýrobceSimag
Typ leduLedová tříšť
Připojení230V
Výrobce

Výkon 185/190 kg/24 h/zásobník 60 kg

 

Chlazení vzduchem (A) nebo vodou (W)

Technické parametry: 

  • Zásobník: 60 kg
  • Výkon kg/24 h: A/W 185/190
  • Spotřeba vody l/24 h: A/W 200/840
  • Příkon: 760 W
  • Rozměr (š x h x v): 920 x 590 x 915 mm
  • Hmotnost: 73 kg

Konstrukční vlastnosti:  

  • Výroba šupinkového ledu
  • Celonerezové provedení
  • Kontinuální výroba
  • Elektronické ovládání
  • Snadno přístupné komponenty
  • Nízká spotřeba elektrické energie a vody
  • Snížené rozměry
  • Odmontovatelné nožičky 130 mm
  • Široký rozsah uplatnění šupinkového ledu
    • uchovávání potravin
    • chlazení potravin při presentaci nebo během dopravy
    • zpracování potravin
    • chemické aplikace atd.
  • Chlazení vzduchem (A) nebo vodou (W) za stejnou cenu    

Produkty SIMAG díky své jednoduché obsluze a vysoké spolehlivosti provozu dosahují nejlepšího poměru kvalita/komfort na trhu. 

Tento ledový stroj je díky svému výkonu ideální volbou do barů, restaurací, diskoték, menších hotelů a jiných menších stravovacích provozů.

Další fotografie:

Průřez strojem - schéma výroby ledu
Výrobník ledu SPR 165
Zboží Výrobník šupinkového ledu SIMAG, SPR 165 je zařazeno v kategorii Šupinkový led.
  • Konvice KitchenAid - Novinka, která prozáří Vaši kuchyni - Rychlovarná konvice KitchenAid v šesti barevných provedení. Konvice KitchenAid disponuje řadou vychytávek a krásným zaobleným designem.
  • Gastroform - vybavení pro gastronomii